Pesuturism

Hotellis on alati võimalus suure raha eest lasta riided puhtaks pesta. Kas poleks mõistlikum leida see aeg, see lavanderia ja mõned mündid, et kogu asi hoopis lahedamaks muuta ja lastega mingi tunnike veeta pesumajas? Noh, me leidsime lavanderia ja isegi raha oli olemas. Aga tühjade kõhtude tõttu jäin ma sinna pesu pesema üksi ning aja kokkuhoidu mõttes läksid ülejäänud pitsajahile. Pitsat sai ja puhta pesu sai, kokku sama ajaga ning täielik võit-võit seis. Mul ilmselt oli mega elevus sees, sest ma lihtsalt nuusutasin seal seda pesuvahendi lõhna ja vaatasin kuidas pesu tsentrifuugib ja eriti lahe oli kuivati! No meil ei ole endal kuivatit, Küprosel pole seda vaja lihtsalt. Ja siis ma istusin seal kuivati ees ja filmisin. Pesuturist? Pärast nagu ikka voldid pesu kokku ja minekut, aga lihtsalt lahe väike kogemus.
Me oleme ööbinud hotellis tavaliselt lühiajaliselt, seega pole otseselt pesu vaja pesta olnud. Korterites oleme olnud pikemalt ning ma alati valin korteri, kus on pesumasin olemas. Natuke mõttetu tundub olla pesumasinata korteris, kui pere on suur ja tegelt on ju ootamatuid olukordi, kus lihtsalt peab saama pesu puhtaks. Dubais olime hotellis, mille kõrvalhoones asus pesumaja, kuhu viisime kogu oma kraami ning järgmisel päeval saime kätte. Mugava inimese elu, mis teha. Seega oli seekordne pesuturism mu jaoks jälle uus kogemus. Soodne ka tegelikult- 5euri panin kõige väiksemasse masinassetumedate riietega, 6euri panin järgmisesse masinasse heledate riietega ning pärast kummassegi kuivatisse 2 euri(valged ja tumedad eraldi). Kokku 15.- ning hotellis oleks selle raha eest saanud kiirkorras samaks päevaks puhtaks ainult ühe paari pikki pükse. Pesumasinad olid suuruse järgi, aga kuna kedagi ei olnud rohkem pesemas, panin suuremasse ka, lihtsalt et kiiremini valmis saada. Mõlemad masinatäied olid tegelikult pooltühjad.

*Vaat kus vatrab nüüd pesupesemisest nagu ilmaimest*

One thought on “Pesuturism

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s