Kodu

Tulime Nicolasega korraks mänguväljakult koju, et pall võtta. Mänguväljak on põhimõtteliselt meie pärusmaa- hetkel on pisikesi lapsi meie majas ja kolmandas majas. Kokku on maju 10. Esimeses on ka pisikesed, kuid nemad on juba koroona liikumispiirangu olukorrast alates ära olnud. Number kaks on müügis ning sealsed omanikud on siin ainult suviti seni olnud. Neljandas on beebi pooleaastane, seega mitte eriline mängukatüüp(beebikiike seal pole). Viiendast majast just koliti välja, samuti koroona liikumispiirangu alguse paiku. Kuues on kahtlane maja, seal vahest on ja vahest pole kedagi, hetkel on seal täitsa täismees, kes mängukale tavaliselt ei tule. Seitsmedas on hiinapere, kes jõulude paiku läksid Hiinasse ning siiani pole tagasi saanud. Kaheksandas kaks teismelist tüdrukut(üks neist küpsetas meile just pirukaid💖) ja kümnes maja on ka alati tühi- sealsed omanikud ilmselt mujale kolinud, kord aastas käib mees kohal mingeid asju vaatamas. Just mõned kuud tagasi olid naine-lapsed ka kaasas ja selgus, et nemad ka omale beebi saanud. Et siis- meie ja veel kahe lapse mängumaa on kohalik mänguväljak hetkel. Oleme mõistvad ja ei piira teineteist.

Igatahes, tahtsin lihtsalt ühte fotot jagada. Tulime tuppa ja see vaatepilt oli nii ilus ja hubane ja hea! Siin on näha, et keegi luges enne õue minekut raamatut, keegi pikutas diivanil ja vaatas Sing! multikat. Kaks muusikatoosi viitavad sellele, et lastele meeldib neist tulev heli. Keegi sõi sõelakausist viinamarju ja mina unustasin pintslitopsi sahtlisse panna. Üsna suur laud ja mõnus keskpunk meil siin idüllis.

Järgmisel hetkel tuleb kogu seltskond tuppa ja hakkab trügimine kätepesu nimel ning kiivrite nagisse panemine ja vee küsimine. Kindlasti küsivad lapsed ka telefonidega mängida, sest täna on üks neist päevadest, mil nad seda tohivad. Mulle meeldib niiviisi jäädvustada hetke.

Laiem pilt elu keskpunktist
Instagrami pilt elu keskpunktist

One thought on “Kodu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s