Loetud raamatud: juuni

  • Abi Daré – The girl with the louding voice
  • Malcolm Gladwell – Outliers

Kahjuks rohkem ei jõudnud. Alustasin veel üht, kuid see jääb järgmisesse kuusse. Lasen kahel poolelioleval raamatul rahulikult kulgeda: võib-olla jõuavad siia hoopis oktoobris, kui lapsed koolis ja aega rohkem lugeda.

Leidsin ‘The girl with the louding voice’ juhusliku soovitusena oma instagrami feedist. Raamat on nii ehtne, nii rõõmus ja kurb. Ma elasin kõikidele naistegelastele nii tugevalt kaasa, et lükkasin õhtul magama jäämist edasi. Kuigi raamatu autor kirjeldab alaealiste laste müümist abikaasaks ning sellega kaasnevat kurbust, segadust ja viha, läbib raamatut kaunis sõnum, mis leebemates oludes ei suudaks omada nii haaravat võimu. Lugege! Lihtne inglise keel ja südamlik lugu.

Selle aasta seni parim loetud raamat. Lugesin kobo libras ning kahjuks mul sellist kaunist värvilist pilti raamatust ei ole.

‘Outliers’ oli mul pikalt pooleli- raamat on huvitav ja mulle kohutavalt meeldivad elulised näited. Autori üks bestsellereid. Edukad inimesed tulevad tavaliste inimeste seast, kuid paljudel on olnud sündides hoopis teistsugune eelis kui me seda esmapilgul arvame.

Inspiring indeed! Ja see raamat sai juba pakitud 😁

Huvitav asi- tegin juustukooki sidruniga. Panin täpselt retsepti järgi sidruni koort riivituna ja sidruni mahla. Mhm… teinekord kui eesti kokandusmaailmast retsepti kasutan, tean et pean panema vähemalt poole vähem tsitruselisi 😀 siinsete viljade intensiivne maitse on ju hoopis muu kui Eestis toidupoest ostetud viljal. Kook sai minu maitsele sobiv, aga laste jaoks oli liiga palju sidrunit.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s