Auto ekspert tegutseb endiselt

Me ei saanud väga pikalt auto müümisega tegeleda, küll aga päris mitme huvitava ettepanekuga…

 • Kõige esimesena tundsid huvi mees ja naine, kellele auto aknal silt silma jäi- sõitsid mulle järgi seni, kuni Sigma juures peatusin ning tulid jutustama. Võtsid küll numbri, aga siis ütlesid, et nad tegelikult ei vaatagi endale ja nende jaoks on see way out of budget. Arusaadav.
 • Tanklas tundis huvi üks mees, kes aastal 2018 kui me auto ostsime, uuris et mis maksis ja mitu kohta ja mootori kohta. Ilmselt selle tankla omanik, sest olen teda seal varem korduvalt näinud. Teenindaja ega tankija ta ei ole. Pluss tal on vanem Lexus. Vist kohkus ka hinda kuuldes ära ning peale numbri üles kirjutamist rohkem juttu polnud. Siiani ei ole temast midagi kuulda.
 • Üks vend pakkus 35k. Cash, kohe praegu.
 • Teine vend pakkus 35k cash, käesoleval nädalal.
 • Larnakas jäi auto ka kellelegi silma. Helistas, leppisime kokku, et järgmine kord kui Larnakas, siis lähme näitame. Kui siis Illi merele läks, sai kohe selle mehega ka kokku. Tegid sõitu ning saatsime edasi talle dokumendid ja muu info. Ja siis alles selgus, et hind talle liiga kõrge.
 • Siis üks igasti viisakas Gary, kes paistis autost väga huvitatud olema, kirjutasime bazaraki chatis ning läks autot vaatama. Selleks hetkeks oli Illi auto enda kätte võtnud ning tegeles müügiga edasi. Läksid siis proovisõidule. Toosama viisaks noormees hakkas autot kohe piinama, sportkäik sisse ning lihtsalt andis iga nurga peal gaasi, pidurdas ja lõpuks kaebas, et võimsust vähe. Noh jah, see on perevagun ka eks. Hobujõude on 259.
 • Üks kioskipidaja, kes vist lihtsalt tahtis lõbusõitu teha ja Illimari kohvile kutsuda.

On olnud ka asjalikke inimesi, kellele tahaks müüa, kuid esialgne hind oli liiga kõrge. Lasime hinda alla ning loomulikult tuli uusi põnevaid pakkumisi

 • Selle peale tuli kaks pakkumist hinnale 30k, millest ma viisakalt keeldusin.
 • Üks huvitav pakkumine elamumaa vastu kaunis Laneia külas. Jäime mõtlema kui äge oleks seal pisikeses mägikülas maatükki omada, äkki mingi putka sinna püstigi panna…
 • Nüüd tuletas end meelde üks nendest esimeses voorus väljalangenutest (need kes 35k pakkusid).

  Siis käis Illi tuttavaga koos ühel autoplatsil, kus selgus ka põhjus, miks keegi seda autot meie soovitud hinnaga ei taha- hetkel saab UK-st ladudesse seismajäänud autosid niiiiii odavalt osta, et keegi ei tahagi vähemalt selle aasta lõpuni seda autot. Uue saaks sama raha eest.

 • Ahjaa, vahepeal pakkus üks Illimari töökaaslane oma autot vastu(tema ka parajasti vaevleb automüügi põnevuste käes). Olgu, see oli niisama tögamine 😀

Võime nüüd ootama jääda, et mis edasi saab. Üks nendest inimestest lubas täna pisikese ettemaksu ära teha. Kes viitsib pakkuda, milline neist?

2 thoughts on “Auto ekspert tegutseb endiselt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s