Omakootud Delfi uudis

Helista jah, see oleks raudselt delfi uudis ka siis 😀 (järgneb omalooming)

et ‘Kodanik Katrin(nimi muudetud Toim.) helistas ise kuhugi(toimetusele on teada) et anda oma karantiini täitmisest ülevaade. Suur oli Katrini üllatus, kui selgus et see koht(jällegi, toimetusele teada) pidavat ise pistelisi kontrollkõneaid tegema. Kuna Katrinile kõnet ei tulnud, tundis ta end väljajäetuna ning otsustas võtta ühendust Eesti uuriva ajakirjanduse lipulaeva Delfi toimetusega. Tema täpsed sõnad edastame muutmata kujul:” Tulen mina siis Hispaaniast, valmis koroona testi tegema, kuigi ma olin juba otsustanud et ma seda testi vabatahtlikult ei tee. Ja mida imet- ei tehta testi. No selge, eks see ole valitsuse otsustada. Hoopis pidin andma allkirja et luban 14 päeva karantiinis olla ning seda ma ka tegin. Olin kindel, et mulle helistatakse, tuntakse kaasa, et käisin Hispaanias sooja päikese käes, selles ohtlikus nakkuskoldes. Kuid ei, mind justkui ei olekski. (Nüüd juba pisarailmi- toim.) Kas ma ei olegi oluline? Kas ei ole oluline hoida mind igapäevaste pisteliste kõnedega kodus tegevuses?’ Siit edasi ei suutnud kodanik Katrin edasi kirjeldada läbielatud kurbust ja pettumust meie riigi koroonavastase käitumise suunas.

😆😆😆

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s